Thursday 22 March 2018

مؤشرات الفوركس تحميل إنستافوريكس


MQL4 / MQL5 قائمة المؤشرات.


في هذا القسم يمكنك العثور على قائمة من مختلف المؤشرات المصممة لأتمتة تداول الفوركس الخاص بك. ويمكن أن تكون المؤشرات مجانية ودفعت على حد سواء. المؤشرات الحرة هي في الوصول المفتوح، يمكنك تحميل البرنامج في هذا القسم. المؤشرات المدفوعة ليست متاحة للتحميل، للحصول عليه لديك الاتصال المطور.


المؤشر الأساسي.


ويمكن استخدام المؤشر الأساسي على جميع أزواج العملات. وتتمثل مهمتها الأساسية في عرض الأخبار الأساسية السابقة والقادمة مع التأثير المحتمل على زوج العملات في منصة ميتاتريدر.


إنستافوريكس: MT4 تحميل.


MT4 (ميتاترادر ​​4) هو أفضل منصة التداول وشعبية جدا بسبب واجهة المستخدم من السهل جدا للاستخدام حتى للمبتدئين.


تحميل itc4 الإعداد مجانا من إنستافوريكس! يمكن استخدامها على كلا النوعين من الحسابات، الحقيقي والتجريبي.


MT4 / MT5 ل ويندوز بيسي.


هنا & # 8217؛ لماذا يجب عليك استخدام MT4 / MT5:


حجم ملف تنزيل صغير جدا. خفيفة الوزن ولا تبطئ جهاز الكمبيوتر الخاص بك. التحكم وإدارة أوامر متعددة. العديد من الأدوات الفنية والمؤشرات لاختيار ل. القدرة على تطوير المستشارين الخبراء الخاصة بك، والمؤشرات أو النصي في MQL4. اختبار استراتيجيات التداول و إي. متكاملة مع وظيفة، أخبار الفوركس، وتاريخ التداول للمراجع في المستقبل.


* إنستافوريكس MT4 غير متوافق مع نظام التشغيل ماك أوس.


الحصول على المحمول محطة التداول التطبيق / أبك من غوغل بلاي مجانا. تركيب سريع وسهل.


استخدام هذا التطبيق لإدارة حساب التداول الخاص بك والتداول أثناء التنقل.


يوس & # 8211؛ إفون & أمب؛ اى باد.


على غرار منصة أندرويد ولديه كل الوظائف مثل التجارة المفتوحة والوثيقة، ورصد السوق، مما يجعل التحليل وأكثر من ذلك. هذا التطبيق يمكن تحميلها من اي تيونز مجانا.


متعدد النهايات.


تم تصميم مولتيترمينال خصيصا لمساعدة مدير المال للتعامل مع المهام المتعددة بسهولة.


إذا كنت تدير حسابات متعددة في وقت واحد، يجب عليك البدء في استخدام هذا البرنامج في الوقت الحالي.


عارض أسعار الفوركس.


مثل هذا الاسم، هذا البرنامج هو فقط لرصد المعدلات الحالية لأي زوج من العملات.


إفكس الخيار التجارة.


تعبت من استخدام شبكة الإنترنت منصة التداول الخيار؟ الخيار إفكس التجارة هو حق لكم. برنامج بسيط جدا لإدارة التجارة الخيار الخاص بك.


Технічні індикатори ІнстаФорекс.


Індикатор هما.


Індикатор هال موفينغ أفيراج، скорочено هما - це черговий варіант ідеальної ковзаючої середньої (ما)، яка дозволяє згладжувати цінові рухи за допомогою середньозважених значень. Автором індикатора є Алан Хал (آلان هول).


Формула розрахунку.


هما (n) = وما (2 * وما (n / 2) - وما (n))، سرت (n))


Застосування в торгівлі.


Індикатор هما був розроблений в якості ефективного фільтру для ціни. Крім таких стандартних функцій، властивих багатьом іншим ковзаючим середнім، як вплив на ціну в якості підтримки / опору، а також вплив кута нахилу на прийняття рішень про вхід в ринок، ковзаюча середня Хала، крім усього іншого، дозволяє визначити напрямок тенденції за допомогою колірної моделі ، закладеної в індикатор.


У тому випадку، коли на ринку спостерігається загальна висхідна тенденція، індикатор HMA змінює колір з червоного на синій، а це означає، що необхідно купувати актив، так як надалі ціна може вирости в рамках загального висхідного тренду. Зміна кольору ковзаючої середньої - це сигнал до входу в ринок.


У тому випадку، коли на ринку спостерігається загальна низхідна тенденція، індикатор HMA змінює колір у зворотний бік، з синього на червоний، що говорить про необхідність купувати актив، так як надалі ціна може знизитися в рамках загального спадного тренду. Зміна кольору ковзаючої середньої також буде сигналом до входу в ринок.


يمكنك الحصول على مزيد من المعلومات حول كيفية استخدام أجهزة الكمبيوتر المحمول، وتخزينها في الهواء الطلق، وتخزينها في جميع أنحاء العالم. أنت غير متصل حاليا، Таким чином، трейдер може використовувати цей індикатор в торгівлі، не побоюючись، що HMA буде давати сигнал про необхідність входу в ринок на купівлю або на продаж з затримкою.


Крім самостійного використання ковзаючої середньої в торгівлі، індикатор для Метатрейдер HMA можна сміливо застосовувати як фільтр для входу в ринок، а угоди при цьому будуть відкриватися на основі інших індикаторів або методів аналізу. У подібному випадку ковзаюча середня може застосовуватися для виходу з угоди. Працювати це буде наступним чином: при зміні кольору індикатора на протилежний، угоду، відкриту в напрямку руху ціни، необхідно закривати і чекати нового сигналу на вхід в ринок.


Відкрити реальний فوريكس-рахунок.


Завантажити термінал ميتاترادر.


Відкрити навчальний فوريكس-рахунок.


Взяти участь в конкурсах.


Отримай бонус 30٪ до кожного поповнення.


АНАЛІТИКА ФОРЕКС.


НАШІ ПРОЕКТИ.


حقوق الطبع والنشر © 2007-2017 إنستافوريكس. Все права защищены Финансовые услуги предоставляются إنستافوريكس غروب.


Бренд ИнстаФорекс является зарегистрированной собственностью ГК ИнстаФорекс.


إنستانت ترادينغ يو لت регулируется سيسيك، номер лицензии 266/15.


إنستانت ترادينغ يو لت (Кипр) зарегистрирован فكا (Великобрит & # 225؛ ния) под номером 728735.


إنستانت ترادينغ لت (Виргинские Острова) лицензируется بفي فسك، номер лицензии سيبا / L / 14/1082.


إنستا سيرفيس لت зарегистрирован فسك Сент-Винсент، регистрационный номер IBC22945.


إنستافوريكس إيت أوك لت компания، зарегистригванная в Англии и Уэльсе، регистрационный номер 10802032.


Унікальна система бонусів від компанії ІнстаФорекс!


Бонус до 250٪ на кожне поповнення торгівельного рахунку. Найбільші бонуси на ринку Форекс! Отримай бонус، торгуй ефективно з більшою сумою і знімай прибуток!


Торгівельна платформа.


Торгівельні платформи ميتاترادر ​​дозволяють проводити різні розрахунки، здійснювати купівлю або продаж активів і валют в режимі реального часу. Торгуючи при допомозі терміналів МТ5 або MT4، ви завжди будете в курсі стану вашого особового рахунку، а також зможете отримувати повідомлення про угоди، відкриття позицій، величину прибутку і збитків.


تحذير: تمت ترجمة هذا المقال باستخدام برنامج ترجمة آلية لشركة مايكروسوفت بدلا من الاستعانة بمترجم بشري.


Системні вимоги: إفون 3GS، 4، 4S، إيبود توش، إيباد، يوس 4.0 та вище، 3G / ويفي.


Системні вимоги: смартфон або планшет з توشكرين، أندرويد 4.0 та вище، 3G / ويف.


Незважаючи на ширший спектр торгівельних можливостей платформи п'ятого покоління، більшість трейдерів воліють працювати в торгівельному терміналі MT4، який має всі можливості، достатні для повноцінного трейдингу.


9 таймфреймів Великий набір інструментів для технічного аналізу Стрічка економічних новин в режимі онлайн Можливість автоматичної торгівлі Можливість локування позицій Широкий вибір безкоштовних індикаторів і радників Створення власних індикаторів، радників (MQL4) Безпечне 128 бітове шифрування Торгівля в один клік Трейлінг-стоп.


تحذير: تمت ترجمة هذا المقال باستخدام برنامج ترجمة آلية لشركة مايكروسوفت بدلا من الاستعانة بمترجم بشري.


Торгівельна платформа ميتاترادر ​​5 є найпопулярнішою безкоштовною програмою для онлайн-трейдингу. МТ5 - це сучасний торгівельний термінал، в якому ви знайдете весь функціонал попередньоої версії MT4، доповнений великою кількістю корисних технологічних нововведень.


21 таймфрейм в противагу 9 в МТ4 Доступ до «склянки цін» (المستوى الثاني التسعير) і специфікацій контрактів MQL5 - нове покоління мови програмування торгівельних радників та індикаторів Автоматичне формування архіву котирувань Розширений набір технічних інструментів У вікні ترتيب з'явилося нове поле ملء السياسة ( політика виконання) Можливість виставляти يبيع وقف الحد і بيع محطة الحد، що дозволяють працювати на подвійне відбиття، не вдаючись до допомоги радників Можливість встановлювати термін закінчення відкладеного ордера Вбудований онлайн-магазин готових торгівельни радників، індикаторів і скриптів.


تحذير: تمت ترجمة هذا المقال باستخدام برنامج ترجمة آلية لشركة مايكروسوفت بدلا من الاستعانة بمترجم بشري.


Мольтитермінал дозволяє працювати відразу з декількома торгівельними рахунками إن إنستافوريكس، управляючи всіма одночасно з одного терміналу. Мультитермінал є ідеальним інструментом торгівлі для трейдерів، що залучають інвестиції і торгують на рахунках своїх клієнтів (أكونت ماناجيمنت).


Починай торгувати з першою відкритою угодою!


Усі файли для завантаження.


Торгівельний термінал - версія для ويندوز.


Торгівельний термінал ميتاتريدر для ПК (Персонального Комп'ютера) дозволяє не лише проводити операції на ринку فوركس через компанию إنستافوركس، але й отримувати ринкові котирування بواسطة основних валютних парах، кросам، а також світовим фондовим індексам، проводити технічний аналіз، отримувати новини з ринку، в тому числі новини та огляди компанії.


تم طلبه مسبقا موستلترادر ​​- إنستافوريكس موبيليترادر ​​من أي مكان في أي مكان في أي مكان في أي مكان. ويث т т т т і і і і і і х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х. Ви можете здійснювати фінансові операції، проводити технічний аналіз і займатися побудовою графіків. Додаток надає широкі можливості для ефективної торгівлі. Універсальне рішення، створене спеціально для клієнтів компанії ІнстаФорекс، буде надійним помічником у торгівлі. Використовуйте технічні можливості - встановіть إنستافوريكس موبيليترادر ​​для أندرويد!


مزيد من المعلومات الأذونات عرض التفاصيل تقديم تقرير الإبلاغ كغير لائق يقدمه إنستافوريكس موبيليترادر ​​مطور البرامج الانتقال إلى موقع الويب إرسال رسالة إلكترونية info@microsoft. com إنستافوريكس موبيلترادر. من أجل الحصول على مزيد من المعلومات، يرجى الاتصال بنا للحصول على مزيد من المعلومات، يمكنك الحصول على مزيد من المعلومات، يرجى الاتصال بنا للحصول على مزيد من المعلومات حول هذه الصفحة. Всі можливості і повний набір стандартних інструментів - для комфортної роботи за допомогою мобільних пристроїв. Робота на міжнародному валютному ринку стала ще ближче і ще мобильней. Скачайте безкоштовно і встановіть останню версію програми термінал إنستافوريكس موبيليترادر. وصف المنتج تفاصيل الحمولة نوع الوحدة: بيس وزن الحمولة: 1.000kg (2.20lb.) حجم الحمولة: 20cm x 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in) الشحن تحسب تكاليف الشحن وفق البلد / المنطقة والكمية. Термінал إنستافوريكس موبيليترادر ​​- великі можливості для досягнення мети!


Мультитермінал.


Мольтитермінал дозволяє працювати відразу з декількома торгівельними рахунками إن إنستافوريكس، управляючи всіма одночасно з одного терміналу. Мультитермінал є ідеальним інструментом торгівлі для трейдерів، що залучають інвестиції і торгують на рахунках своїх клієнтів (أكونت ماناجيمنت).


Програма перегляду котирувань.


Для зручності роботи наших клієнтів співробітниками компанії ІнстаФорекс була розроблена програма перегляду котирувань، що дозволяє трейдерам бути в курсі змін на міжнародному валютному ринку، тобто "тримати руку на пульсі". Досить встановити програму на свій персональний комп'ютер згідно з інструкцією، і при запуску на вашому робочому столі з'явиться невелике вікно з максимально простим і зручним інтерфейсом، що відображає руху валют в основних валютних парах.


Комплекс إفكس أوبتيون تريد для торгівлі опціонами в терміналі (несумісне з ماك أوس)


Компанія ІнстаФорекс пропонує всім своїм клієнтам، що працюють з опціонами، скачати комплекс إفكس أوبتيون تريد. إفس الخيار التجارة є додатковим компонентом для торгового терміналу إنستاترادر. і і і і і ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер (((((((((ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер ер. к IF і IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF.........................


إفكس أوبتيون تريد може служити заміною використовуваному раніше методу роботи з опціонами - через особистий кабінет. إفكس أوبتيون تريد - вкрай проста та інтуїтивно зрозуміла програма.


Інструкція по видаленню торгового терміналу.


1 أوس $ 3.99 / قطعة شحن مجاني مصنف 5.0 / 5 بناء على 3 تقييمات العملاء (3) | У вікні، вибрати пункт "Програми" і "Видалення програм". У списку необхідно знайти і виділити торговий термінал، а потім натиснути на кнопку "Видалити".


Інструкція по видаленню мобільної версії торгового терміналу.


Для видалення терміналу з мобільного пристрою необхідно зайти в меню девайса، а потім до підпункту "Налаштування"، де увійти в папку "Система" і знайти в переліку команд "Видалення програм". У списку необхідно знайти і виділити мобільну версію торгового терміналу، а ​​потім натиснути кнопку "Видалити".


Інструкція по видаленню мультитерміналу.


1 أوس $ 3.99 / قطعة شحن مجاني مصنف 5.0 / 5 بناء على 3 تقييمات العملاء (3) | У вікні، вибрати пункт "Програми" і "Видалення програм". У списку необхідно знайти і виділити торговий термінал، а потім натиснути на кнопку "Видалити".


Інструкція по видаленню програми перегляду котирувань.


1 أوس $ 3.99 / قطعة شحن مجاني مصنف 5.0 / 5 بناء على 3 تقييمات العملاء (3) | У вікні، вибрати пункт "Програми" і "Видалення програм". У списку необхідно знайти і виділити програму перегляду котирувань، а потім натиснути на кнопку "Видалити".


Інструкція по видаленню комплексу إفكس أوبتيون تريد.


на і і і і і IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і і. У вікні، вибрати пункт "Програми" і "Видалення програм". У списку необхідно знайти і виділити комплекс إفكس أوبتيون تريد، а потім натиснути на кнопку "Видалити".


Відкрити реальний فوريكس-рахунок.


Завантажити термінал ميتاترادر.


Відкрити навчальний فوريكس-рахунок.


Взяти участь в конкурсах.


Отримай бонус 30٪ до кожного поповнення.


АНАЛІТИКА ФОРЕКС.


НАШІ ПРОЕКТИ.


حقوق الطبع والنشر © 2007-2017 إنستافوريكس. Все права защищены Финансовые услуги предоставляются إنستافوريكس غروب.


Бренд ИнстаФорекс является зарегистрированной собственностью ГК ИнстаФорекс.


إنستانت ترادينغ يو لت регулируется سيسيك، номер лицензии 266/15.


إنستانت ترادينغ يو لت (Кипр) зарегистрирован فكا (Великобрит & # 225؛ ния) под номером 728735.


إنستانت ترادينغ لت (Виргинские Острова) лицензируется بفي فسك، номер лицензии سيبا / L / 14/1082.


إنستا سيرفيس لت зарегистрирован فسك Сент-Винсент، регистрационный номер IBC22945.


إنستافوريكس إيت أوك لت компания، зарегистригванная в Англии и Уэльсе، регистрационный номер 10802032.


Унікальна система бонусів від компанії ІнстаФорекс!


Бонус до 250٪ на кожне поповнення торгівельного рахунку. Найбільші бонуси на ринку Форекс! Отримай бонус، торгуй ефективно з більшою сумою і знімай прибуток!

No comments:

Post a Comment